Industrieel ontwerper - Industrial designer - Studio Rotor
Sketches and process by Studio Rotor

Over Studio Rotor

Studio Rotor is een bedrijf van Floris Wiegerinck, die zelf als industrieel ontwerper meewerkt in alle projecten. Het ontwerpbureau werkt zowel voor kleine start-ups en MKB als grote bedrijven. We beschikken over een werkplaats om modellen te bouwen en te testen.

Sinds 2007 ontwerpt Studio Rotor producten met oog voor eenvoud en gebruik – zonder dat maakbaarheid en duurzaamheid daarbij in het gedrang komen.

Over industrieel ontwerper Floris Wiegerinck

Floris studeerde cum laude af bij de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Verder studeerde hij in Zweden aan het Umeå Institute of Design. Floris heeft 15 jaar ervaring als industrieel ontwerper met het ontwikkelen van producten voor de zorg, mobiliteit, industrie en het publieke domein.

Thuis in complexe projecten

Het product design bureau komt het beste tot zijn recht in complexere en uitdagende ontwerpprojecten. Door kennis van de verschillende aspecten van productontwikkeling kunnen onze industrieel ontwerpers goed overweg met alle partijen of afdelingen die bij het proces betrokken zijn.

Gestructureerde aanpak

Studio Rotor heeft een gestructureerde en integrale manier aanpak voor ontwerpprojecten, zodat ook in een complex project alle belangen goed aan bod komen. Door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever wordt ervoor gezorgd dat een ontwerp ook echt een succesvol product wordt.

En, wat zijn úw plannen?

We leren u graag een keer beter kennen. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek denken we mee over uw ideeën en plan van aanpak.

Neem nu contact op!

Client_ABB
Client_IPP
Client_Spring
Client_SpecMob