Floris Wiegerinck, owner of Studio Rotor
Sketches and process by Studio Rotor
Over Studio Rotor

Sinds 2007 ontwerpt Studio Rotor producten met oog voor eenvoud en gebruik – zonder dat maakbaarheid en duurzaamheid daarbij in het gedrang komen.

Studio Rotor is een bedrijf van Floris Wiegerinck, die zelf als industrieel ontwerper meewerkt in alle projecten. Het ontwerpbureau werkt zowel voor kleine start-ups en MKB als grote bedrijven. We beschikken over een werkplaats om modellen te bouwen en te testen.

Over Floris Wiegerinck

Floris studeerde cum laude af bij de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft (2007). Verder studeerde hij in Zweden aan het Umeå Institute of Design. Floris heeft meer dan tien jaar ervaring met het ontwikkelen van producten voor de zorg, industrie, mobiliteit en het publieke domein.

Thuis in complexe projecten

Het ontwerpbureau komt het beste tot zijn recht in complexere en uitdagende ontwerpprojecten. Door kennis van de verschillende aspecten van productontwikkeling kan Studio Rotor goed overweg met alle partijen of afdelingen die bij het proces betrokken zijn.

Projecten worden op een gestructureerde en integrale manier aangepakt, zodat ook in een complex project alle belangen goed aan bod komen. Door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever wordt ervoor gezorgd dat een ontwerp ook echt een succesvol product wordt.

En, wat zijn úw plannen?

We leren u graag een keer beter kennen. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek denken we mee over uw ideeën en plan van aanpak.

Neem contact op